Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


ujënatyral

Ujë Natyral Mineral DEA i nxjerrur nga thellësia e nëntokës në bjeshket e Zhegocit është një nga ujërat më të lehta oligo minerale dhe posedon një sasi të mjaftueshme të mineraleve që jan të domosdoeshme për fuksionimin e trupit dhe stabilizimin e tij...


ujëpër bebe

DEA është ujë kristalor shumë i pastër, prandaj u dedikohet foshnjëve dhe fëmijëve njëkohësisht. Po ashtu mund të përdoret për përgatitjen e ushqimit për bebe. Ka një sasi të mjaftueshme të kalciumit dhe magnezit që janë elemente...


ujëmineral

Ujë Mineral Natyral DEA i nxjerrur nga thellësia e nëntokës shumë i pasur me minerale si: bikarbonatet, sulfatet, kalciumi, magneziumi kanë efekt shumë të mire në funksionimin fiziologjik të trupit të njeriut. DEA buron me një mineralitet të madh dhe ky urim e bënë...

deavideo